27.5 C
Livinë
12 Ιουνίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχτήκαμε χθες στον δήμο Φοινικαίων την νέα Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Κωνσταντίνα Καμίτση

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχτήκαμε χθες στον δήμο Φοινικαίων την νέα Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Κωνσταντίνα Καμίτση, συνοδευόμενη από τον Σύμβουλο Α’ της Πρεσβείας, κ.Θάνο Αστρακά.Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχτήκαμε χθες στον δήμο Φοινικαίων την νέα Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Κωνσταντίνα ΚαμίτσηΚατά την διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ.Χρήστος Κίτσος και οι συνεργάτες του γνωστοποίησαν συνοπτικά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα, με έμφαση κυρίως στο περιουσιακό ζήτημα που ταλανίζει την ευρύτερη περιοχή.Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχτήκαμε χθες στον δήμο Φοινικαίων την νέα Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Κωνσταντίνα ΚαμίτσηΑπό πλευράς της η κα Καμίτση τόνισε ότι θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας, ενώ ο κ.Κίτσος προσέφερε στην Αξιότιμη Πρέσβη ένα συμβολικό δώρο, που απεικονίζει την αρχαία Φοινίκη και της ευχήθηκε εγκάρδια καλή επιτυχία στην θητεία της.

Me kënaqësi mirëpritëm ambasadoren e re të Greqisë në Tiranë, zonjën Konstantina Kamitsi, e shoqëruar nga Këshilltari i Parë i Ambasadës, Z. Thanos Astrakas, dje në bashkinë e Finiqit.Gjatë diskutimit konstruktiv, kryetari i bashkisë së Finiqit, z. Kristo Kiço dhe bashkëpunëtorët e tij trajtuan shkurtimisht problemet me të cilat përballet Minoriteti Etnik Grek, me theks kryesisht në çështjen e pronave dhe problemet në infrastrukturë.Nga ana e saj, zonja Kamitsi theksoi se do të jetë gjithmonë pranë nesh, ndërsa zoti Kiço i ofroi ambasadores një dhuratë simbolike, me pamje të Finiqit të lashtë, dhe i uroi suksese të përzemërta në mandatin e saj.

#Δήμος_Φοινικαίων

#Bashkia_Finiq

#Municipality_of_Phoenice

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις