14.2 C
Livinë
2 Μαρτίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Με μια σεμνή και περιεκτική τελετή τίμησε σήμερα ο δήμος Φοινικαίων την μνήμη του μάρτυρα Κλείτωνα Γραβάνη.

Με μια σεμνή και περιεκτική τελετή τίμησε σήμερα ο δήμος Φοινικαίων την μνήμη του μάρτυρα Κλείτωνα Γραβάνη, στο Βαγγαλιάτι, αποτίοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον νεαρό που δολοφονήθηκε πριν 32 χρόνια από τα πυρά συνοριοφυλάκων στην προσπάθεια του να διαβεί στην γη της επαγγελίας την Ελλάδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ.Χρήστος Κίτσος, ο βουλευτής-ιατρός κ.Νίκος Κούρης, ο αντιδήμαρχος Φοινικαίων, κ.Ηλίας Καλυβιώτης, ο Γενικός Γραμματέας, κ.Βαγγέλης Τζαφέρης, διανοούμενοι, παράγοντες του τόπου και πλήθος κόσμου.

#Δήμος_Φοινικαίων

#Bashkia_Finiq

#Municipality_of_Phoenice

Με μια σεμνή και περιεκτική τελετή τίμησε σήμερα ο δήμος Φοινικαίων την μνήμη του μάρτυρα Κλείτωνα Γραβάνη. Me një ceremoni modeste dhe gjithëpërfshirëse, sot bashkia e Finiqit nderoi kujtimin e dëshmorit Kleiton Gravani, në Vagalat, duke i bërë nderimet e duhura të riut që u vra 32 vjet më parë nga zjarri i rojeve kufitare në tentativë për të kaluar kufirin drejt Greqisë.Aktiviteti u realizua me pjesëmarrjen e kryetarit të bashkisë së Finiqit z. Kristo Kiço, mjekut deputet z. Niko Kuri, nënkryetari i bashkisë së Finiqit z. Ilia Kalivjoti, sekretari i pergjithshem z.Vangjel Xhaferi, intelektuale zyrtarë dhe banorë të zonës .

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις