16.4 C
Livinë
2 Δεκεμβρίου, 2023
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Στην Λάρισα μετέβη ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ. Χρήστος Κίτσος

Στην Λάρισα μετέβη ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ. Χρήστος Κίτσος, συνοδευόμενος από την διευθύντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας, κα Κατερίνα Θόδωρη και τον διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας, κ.Χρήστο Θάναση, αποδεχόμενος την πρόσκληση του δημάρχου Λαρισαίων, κ.Απόστολου Καλογιάννη, μετά την πρόσφατη #επίσκεψη των αντιδημάρχων Σωτήρη Βούλγαρη, Γιάννη Αλεξούλη και του υπεύθυνου του Κοινωνικού Παντοπωλείο του Δήμου #Λαρισαίων, κ. Θεόδωρου Γαντζούδη, στον Δήμο μας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενώΣτην Λάρισα μετέβη ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ. Χρήστος Κίτσος η ατζέντα των συναντήσεων αφορούσε κυρίως ζητήματα συνεργασίας των δύο Δήμων και υποστήριξης σε διάφορους τομείς κοινωνικού περιεχομένου.Τέλος, οι δύο Δήμαρχοι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, συμβολικού χαρακτήρα, υπογραμμίζοντας ότι οι κοινοί στόχοι και η αμοιβαία εκτίμηση είναι αυτοί που καθιστούν μονόδρομο την επικείμενηΣτην Λάρισα μετέβη ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ. Χρήστος Κίτσος συνεργασία τους.

#Δήμος_Φοινικαίων#Bashkia_Finiq#Municipality_of_Phoenice

Στην Λάρισα μετέβη ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ. Χρήστος ΚίτσοςKryetari i Bashkisë së Finiqit, z. Kristo Kiço, vizitoi qytetin e Larisës, i shoqëruar nga drejtoresha e Shërbimeve Sociale, znj. Katerina Thodori dhe drejtori i Shërbimeve Teknike, z. Kristo Thanasi, duke pranuar ftesën e kryetarit të bashkisë së Larisës, z. Apostolos Kalogiannis, pas vizitës së fundit në bashkinë tonë # të nënkryetarëve Sotiris Voulgaris, Yiannis Alexoulis dhe menaxherit të Shërbimit Social Ushqimor të Bashkisë së Larisës , Z. Theodoros Gantzoudis. Takimi u zhvillua në një atmosferë shumë pozitive, ndërsaΣτην Λάρισα μετέβη ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ. Χρήστος Κίτσος agjenda e takimeve kishte të bënte kryesisht me çështje të bashkëpunimit mes dy bashkive dhe mbështetjes në fusha të ndryshme të Shërbimit Social . Së fundi, dy kryetarët e bashkive shkëmbyen dhurata përkujtimore, të karakterit simbolik, duke nënvizuar se qëllimet e përbashkëta dhe vlerësimi i ndërsjellë janë ato që e bëjnë bashkëpunimin e tyre të ardhshëm Στην Λάρισα μετέβη ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ. Χρήστος Κίτσος konkret dhe frytdhënës.

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις