0.3 C
Livinë
8 Φεβρουαρίου, 2023
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίων

Στο #Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία 1f9d1_200d_1f527 Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίων οδοποιίας της #Τεχνικής#Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίων, υλοποιώντας εργασίες συντήρησης και #μπετόστρωσης, σε σημεία που έχρηζαν άμεσης παρέμβασης. Οι άνωθεν εργασίες #χρηματοδοτήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με ιδίους #πόρους του #Δήμου, με σκυρόδεμα που ανέρχεται στα 50 m3, ενώ συγχρόνως οι #κάτοικοι της κοινότητας από την πλευρά τους #προσέφεραν 10m3, συμβάλλοντας στην ομαλή διέλευση 1f3c3 Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίωνπεζών και 1f699 Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίωνοχημάτων.

#Δήμος_Φοινικαίων#Bashkia_Finiq#Municipality_of_Phoenice1f6a7 Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίων

#Neohor kanë vazhduar punën së fundmi ekipet e posaçme të ndërtimit të rrugëve dhe infrastrukturës 1f9d1_200d_1f527 Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίων#Shërbimit#Teknik të bashkisë së Finiq, duke kryer punime mirëmbajtjeje dhe #betonimi, në vende që kishin nevojë për ndërhyrje të menjëhershme. Punimet e mësipërme janë #financuar në masë të madhe me burime të #bashkisë, me beton 50 m3, ndërsa në të njëjtën kohë #banorët e komunitetit #ofruan 10m3, duke kontribuar në kalimin pa probleme të 1f3c3 Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίωνkëmbësorëve dhe 1f699 Στο Νεοχώρι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα τα ειδικά συνεργεία οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φοινικαίων automjeteve.

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις