22.6 C
Livinë
14 Απριλίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Συνάντηση εφ όλης της ύλης, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ.Κωνσταντίνο Ζέρβα, είχε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 ο δήμαρχος Φοινικαίων

Συνάντηση εφ όλης της ύλης, με τον δήμαρχο #Θεσσαλονίκης, κ.Κωνσταντίνο #Ζέρβα, είχε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 ο δήμαρχος Φοινικαίων, κ.Χρήστος Κίτσος. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα #θετικό κλίμα με την προσφορά συμβολικών #δώρων και περιστράφηκε κυρίως γύρω από τα #προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Φοινικαίων.Συνάντηση εφ όλης της ύλης, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ.Κωνσταντίνο Ζέρβα, είχε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 ο δήμαρχος ΦοινικαίωνΕν κατακλείδι, ο κ.Κίτσος ευχαρίστησε εγκάρδια τον κ.Ζέρβα για το ενδιαφέρον που επέδειξε, ενώ ζήτησε παράλληλα έμπρακτη #στήριξη και μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (#ΚΕΔΕ), προς #όφελος των ελληνικών Δήμων στην Αλβανία.

#Δήμος_Φοινικαίων

#Bashkia_Finiq

#Municipality_of_Phoenice

Συνάντηση εφ όλης της ύλης, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ.Κωνσταντίνο Ζέρβα, είχε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 ο δήμαρχος Φοινικαίων Të hënën, më datë 28.11.2022, kryetari i Bashkisë së Finiq z. Kristo Kiço, zhvilloi një takim me kryetarin e Bashkisë #Selanik, Z. Konstantinos Zervas. Takimi u zhvillua në një atmosferë veçanërisht #pozitive me shkëmbimin e #dhuratave simbolike dhe kryesisht diskutimi u fokusua rreth #problemeve me të cilat përballet bashkia e Finiqit.Συνάντηση εφ όλης της ύλης, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ.Κωνσταντίνο Ζέρβα, είχε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 ο δήμαρχος ΦοινικαίωνNë përfundim, Z. Kiço falënderoi përzemërsisht z. Zervas për interesin dhe gadishmërinë që tregoi, ndërsa në të njëjtën kohë kërkoi #mbështetje konkrete përmes Unionit Qendror të Bashkive të Greqisë (#ΚΕΔΕ), për të ndihmuar e bashkitë e Minoritetit Grek në Shqipëri.

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις