12.9 C
Livinë
29 Μαρτίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Εξελέγη ο νέος πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος

Εξελέγη ο νέος πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος

Μετά την παραίτηση του Enkelejd Alibeaj από τη θέση του αντιπροέδρου που ασκεί καθήκοντα προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, ομάδα βουλευτών συγκάλεσε επείγουσα συνεδρίαση για την κάλυψη της κενής θέσης.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος συνεδρίασε σήμερα και πρότεινε την εκλογή του βουλευτή Gazment Bardhi ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την έναρξη της διαδικασίας παρουσίασης στην ολομέλεια για τον ορισμό του νέου Προέδρου.

Η ομάδα εγγράφει 33 μέλη, εκ των οποίων όλοι οι παρόντες βουλευτές ψήφισαν υπέρ και κανένας κατά. Οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της προεδρίας της ομάδας από τον Gazment Bardhi είναι: Jorida Tabaku; Orjola Pampuri; Arbi Agalliu; Δώρο Chupi; Kreshnik Collaku; Saimir Korreshi; Lulzim Basha; Dashnor Sula, Gazment Bardhi; Lefter Genshtenja; Zheni Gjergji; Qani Xhafa; Helidon Bushati; Orjela Nebiaj; Ramadan Likaj; Xhelal Mziu; Flamur Hoxha; Eralda Bano και ο Bledion Nallbati.

Επιπλέον, βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος που είναι εγγεγραμμένοι στις κοινοβουλευτικές ομάδες των συμμάχων του έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην ηγεσία της ομάδας για τον Gazment Bardhi: Merita Bakiu; Selaudin Jakupllari; Andia Olliri; Emilja Koliqi.

Διαβάστε επίσης:

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις