9.2 C
Livinë
19 Απριλίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Η σύλληψη του Μπελέρη είναι σκάνδαλο

Η σύλληψη του Μπελέρη είναι σκάνδαλο

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλβανό Πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας καταδίκασε δημόσια την σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη ενώ ενημέρωσε σχετικά και τον ύπατο εκπρόσωπο της Ε.Ε. κύριο Μπορέλ και τον Σουηδό υπουργό Εξωτερικών. 
«Η σύλληψη υποψηφίου δημάρχου δύο μέρες πριν από τις εκλογές αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, συνιστά σκάνδαλο», υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά την άφιξή του στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται σήμερα στη Στοκχόλμη, αναφερόμενος στη συλλήψη του Διονύση-Φρέντη Μπελέρη, υποψηφίου δημάρχου στη Χειμάρρας της Αλβανίας, μαζί με ακόμη έναν Έλληνα. Όπως τόνισε, μάλιστα, αυτό το αναγνώρισε και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

«Ενημέρωσα γι’ αυτό ήδη τον ύπατο εκπρόσωπο, τον κύριο Μπορέλ, και τον Σουηδό υπουργό Εξωτερικών ως ασκούντων την προεδρία. Η ελληνική κυβέρνηση θα το παρακολουθήσει εξαιρετικά στενά», επεσήμανε ο κ. Δένδιας.

«Αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, η σύλληψη υποψηφίου δημάρχου δύο μέρες πριν από τις εκλογές είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο», επανέλαβε. 

Διαβάστε επίσης:

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις