11.3 C
Livinë
29 Μαρτίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Η Sun «σπρώχνει» τους Βρετανούς να κάνουν διακοπές στην Αλβανία

Η Sun «σπρώχνει» τους Βρετανούς να κάνουν διακοπές στην Αλβανία

Μπύρα με μια λίρα και δωμάτιο με 20 λίρες: οι διακοπές για τους Βρετανούς που έχουν οικονομικά προβλήματα!

Το ρεπορτάζ της βρετανικής Sun παρακινεί τους Βρετανούς να γνωρίσουν την “αλβανική Ριβιέρα”, πλέκει το εγκώμιο των αλβανικών ακτών και τούς υπόσχεται τον παράδεισο έναντι πινακίου φακής.
Η περιοχή, σύμφωνα με τη Sun αποκαλείται “Μαλδίβες της Ευρώπης” ή και “Ελλάδα σε προσφορά”.
Αν ψάχνετε για ευκαιρίες για τις καλοκαιρινές διακοπές, υπάρχει ένας προορισμός που μπορεί να ξέφυγε από το ραντάρ σας. Με φτηνές πτήσεις, φτηνά δωμάτια και φτηνά ποτά, υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί πρέπει να κλείσετε από τώρα θέση στην “αλβανική Ριβιέρα”, γράφει η Sun.

Στα “συν” του προορισμού είναι η εγγύτητα – μόλις τρεις ώρες από τη Βρετανία στον Αυλώνα και τo Εξαμίλι των Αγίων Σαράντα. Η “αλβανική Ριβιέρα” απλώνεται από τον Αυλώνα μέχρι το Εξαμίλι, όπου οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί κατά 96% σε σύγκριση με το 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία του Skynner. Και η τάση είναι ανοδική.
Η Sun σημειώνει πως ένα ποτήρι κρασί κοστίζει μόλις 1,70 λίρες και ένα ποτήρι μπύρα 1,10. Και το κόστος των δωματίων είναι επίσης προσιτό: Στο Booking.com βρίσκεις δωμάτιο ακόμα και κάτω από τις 20 λίρες στο Εξαμίλι και το Δυρράχιο, σύμφωνα με την Sun. Ενώ στα ξενοδοχεία βρίσκεις σε πεντάστερο με 59 λίρες τη βραδιά.

Παρότι ελκυστικός προορισμός οι βρετανικές τουριστικές εταιρίες δεν προσφέρουν πακέτα διακοπών επειδή είναι σχετικά άγνωστος στη βρετανική αγορά. Όμως υπάρχουν απευθείας φτηνές πτήσεις με τη Wizz Air, που το κόστος αρχίζει από τις 55 λίρες, ενώ υπάρχουν και πιο ακριβές θέσεις με τη British Airways.
Η Sun πλέκει το εγκώμιο της “αλβανικής Ριβιέρας”, με τις αμμώδεις παραλίες, όπου κλείνεις ξαπλώστρες με λίγες λίρες για όλη τη μέρα.

Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών περίπου 120.000 Βρετανοί επισκέπτονται την Αλβανία κάθε χρόνο και δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα, γι’αυτό θεωρείται ασφαλής προορισμός για διακοπές.

Διαβάστε ακόμη

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις