18.7 C
Livinë
16 Απριλίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Τη φυλάκιση του υπευθύνου για την έκρηξη στους Αγίους Σαράντα ζητά η εισαγγελία

Τη φυλάκιση του υπευθύνου για την έκρηξη στους Αγίους Σαράντα ζητά η εισαγγελία

Η Εισαγγελία των Αγίων Σαράντα απήγγειλε κατηγορίες στον συλληφθέντα Sotir Cabiri για «Καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικά». Ωστόσο για την καταστροφή κατοικιών και επιχειρήσεων γύρω από το ξενοδοχείο «Βυζάντιο», δεν υπάρχει κατηγορία σε βάρος του νεαρού.

Παραδόξως, κανένας από τους ιδιοκτήτες που ζημιώθηκαν από την έκρηξη δεν υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία ή ακόμη και στην εισαγγελία. Η έκρηξη ισοπέδωσε πλήρως το ξενοδοχείο, αλλά το ωστικό κύμα προκάλεσε και αρκετές σοβαρές ζημιές σε επιχειρήσεις που βρίσκονται πλησίον ξενοδοχείου.

Αναμένεται σήμερα η εισαγγελία και η αστυνομία των Αγίων Σαράντα να ζητήσουν εκ νέου την ανάκριση του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ανατίναξε το ξενοδοχείο με σκοπό να εκδικηθεί τον Δημήτρη Ευαγγελίου, ο οποίος κέρδισε στα δικαστήρια απέναντι στην οικογένεια Çabiri. Το δικαστήριο είχε αποφανθεί να μείνει το ξενοδοχείο στην ιδιοκτησία του Δημήτρη Ευαγγελίου, παρόλο που η έκταση του οικοπέδου ήταν ιδιοκτησία της οικογένειας Çabiri.

Με την κατεδάφιση του ξενοδοχείου, ο Sotir Çabiri σκόπευε να εκδιώξει εντελώς τον Ευαγγελίου και από την άλλη να καθαρίσει εντελώς την έκταση του οικοπέδου, κάνοντας αίτηση στον δήμο για νέα οικοδομική άδεια. 

Διαβάστε επίσης:

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις