12.9 C
Livinë
29 Μαρτίου, 2024
Image default
Νέα από τον τόπο μας

Έλαμψε η Λιβαδειά δύο φορές!

Έλαμψε η Λιβαδειά δύο φορές!

Του Γιώργου Κρεμμύδα

Η «Ζηλεμένη» οικοδέσποινα Λιβαδειά της Βορείου Ηπείρου, με τις περίσσιες ομορφιές της και το πράσινο υφάδι γύρο της, με το αιώνιο στεφάνι και τους φιλόξενους εναπομείναντες Έλληνες, άνοιξε διάπλατα την αγκάλη της και καλωσόρισε τον πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Το πλήθος Βορειοηπειρωτών και όχι μόνον, έλαμπαν από χαρά. Ηταν ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα στα πατρώα μας εδάφη. Για πρώτη φορά φιλοξενήσαμε τον Πρωθυπουργό μας. 

Η άφιξή του είχε μαγνητίσει την πολύχρωμη καταπληκτική ατμόσφαιρα τοσο πολύ, που μπερδεύονταν στη ματιά μας, η αντανάκλαση των χρωμάτων. Οι φωτεινές ακτίδες του Ηλίου με τις γαλανόλευκες σημαίες και τις όμορφες ενδυμασίες της παράδοσης. Ανεπανάληπτες στιγμές. Ανάμεσά μας ήταν ο άνθρωπος Κυριάκος Μητσοτάκης, που χαιρέτησε όλον σχεδόν τον κόσμο, με μια απίστευτη σεμνότητα. Μίλησε και άκουσε τα προβλήματά μας σαν αδερφός, γονέας, πατέρας. Κατάλαβε την πραγματικότητα και άκουσε τον πόνο τους, γιατί έγινε ένα με τους πονεμένους. Τόσο οικείος πρωθυπουργός. Τον έχουν απαθανατίσει στις φωτογραφίες όχι μόνο οι δημοσιογράφοι αλλά γονείς και μαθητές. Από το νήπιο και μέχρι το Λυκείο. Έλληνες και Αλβανοί. 

Συγκίνησε πάρα πολύ η επίσκεψή του στο Λύκειο της Λιβαδειάς, το οποίο είχε επισκεφτεί η αείμνηστη μεγάλη Μελίνα Μερκούρη, όπως και ο Κώστας Καραμανλής, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μια φορά γεμάτη λάμψη η μέρα στη Λειβαδιά και άλλη μια λάμψη, η πρώτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η Λιβαδειά τον αποχαιρέτησε ομόφωνα και του ευχήθηκε: υγεία και καλα Χριστούγεννα πρωθυπουργέ μας!

23/12/2022

Σχετικά Θέματα

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

πηγη

Σχετικές αναρτήσεις